HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT TELEFONON ÉS/VAGY E-MAIL ÚTJÁN TÖRTÉNŐ KAPCSOLATTARTÁSHOZ

Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Rendelete (Európai Parlament és Tanács 2016/679 Rendelet). Az Agria Portfólió Zrt., mint adatkezelő eddig is a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően járt el a személyes adatok kezelése, tárolása és továbbítása során és a jövőben a Rendelet előírásainak is igyekszik a lehető legteljesebb mértékben eleget tenni.


A Rendelet előírásai szerint frissített Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzatunkat itt találja, hatálybalépés ideje: 2021.04.01.


A Rendeletnek való megfelelés céljából ezúton kérjük, hogy ismételten erősítse meg a korábban már megadott önkéntes hozzájárulását ahhoz, hogy a kapcsolattartásra megadott személyes elérhetőségein keresztül (email cím, telefonszám) a továbbiakban is tarthassuk Önnel a kapcsolatot a tartozás rendezése, ezen belül a részletfizetési és egyéb személyre szabott megoldási lehetőségek kidolgozása, ill. az esetleges túlfizetések visszatérítése érdekében.


Kérjük, hogy az alábbi rovatokba legyen szíves beírni (frissíteni, ill. megerősíteni) az adatait és megadni azokat a kapcsolattartási formákat és elérhetőségeket, amelyen keresztül az Agria Portfólió Zrt. a jövőben is kapcsolatba léphet és tájékoztatást nyújthat az Ön számára.


Vezetéknév:
Keresztnév:
Email:
Város:
Utca, Házszám:
Telefonszám:Hozzájáruló nyilatkozatát bármikor mindennemű kötöttség és költség nélkül visszavonhatja a weboldalunkon, ill. az Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzatban feltüntetett elérhetőségeinken: a titkarsag@agriaportfolio.hu email címünkre küldött email, vagy a 3300 Eger, Kisasszony utca 34 szám alatti telephelyünkre küldött postai levél útján.


Amennyiben nem szeretné, hogy a jövőben a hagyományos postai levél útján történő értesítésen kívül telefonon és/vagy email útján is tartsuk Önnel a kapcsolatot, abban az esetben nem kell kitöltenie és visszaküldenie részünkre jelen hozzájáruló nyilatkozatot. Ebben az esetben az Agria Portfólió Zrt. a jövőben nem keresi Önt sem telefonon, sem e-mailben.